Customer Value Agreement

De zorgeloze onderhoudsoplossing van Bergerat Used

Customer Value Agreement

Recap : Uw materieel onderhouden, kan een ingewikkelde en tijdrovende zaak zijn. Daarom raadt Bergerat Used aan om een Customer Value Agreement aan te gaan. We weten dat niet iedereen dezelfde behoeften heeft en we kunnen onze CVA dan ook helemaal op u afstemmen.

Wat is Dealer Certified Used-materieel?

 

Een Customer Value Agreement is een zorgeloze onderhoudsovereenkomst tussen u en Bergerat Used. Ons doel is om u gedurende de hele levensduur van uw materieel te ondersteunen, zodat u het meeste haalt uit uw investering. Onze Customer Value Agreement-plannen zijn ontworpen om stilstandtijd tot een minimum te beperken, kosten te drukken, de productiviteit te verhogen en onverwachte onderhoudskosten te voorkomen.

We beseffen dat niet elke klant dezelfde onderhoudsverwachtingen heeft. Daarom bieden we dan ook verschillende plannen om iedereen van dienst te zijn, van sets voor preventief onderhoud tot totale kost-prestatiegaranties.

 

Met een CVA-plan geniet u van:

 

Zorgeloos onderhoud

Met onze CVA ontvangt u echte CAT®-onderdelen waar en wanneer nodig voor uw onderhoud. Zo beperkt u de stilstandtijd. U mag erop vertrouwen dat de onderdelen altijd van de beste kwaliteit zullen zijn, waardoor ze niet alleen langer meegaan, maar u ook het risico op verdere problemen vermindert.

 

Ondersteuning door experts

Omdat u ondersteund wordt door een verdeler, geniet u van onze Equipment Protection Plans, waarmee we probleemoplossing, diagnoses en reparaties met echte CAT®-onderdelen aanbieden. Op deze manier beperkt u onverwachte kosten en is uw investering verzekerd.

 

Eenvoudig gezondheidsbeheer

Dankzij uw CVA-plan krijgt u toegang tot de CAT®-app en My.Cat.Com, waarmee u via CAT® Inspect uw bedrijfsuren, de locatie, belangrijke gezondheidsmeldingen en resultaten van inspecties kunt raadplegen. Zo kunt u problemen en stilstandtijd voorkomen.

 

Zorgeloos eigendom

Met zorgeloos eigendom bedoelen we dat u uw CVA-plan in uw maandelijkse afbetaling van uw materieel kunt verwerken, maar u kunt het plan ook later aanschaffen. Hierdoor geniet u van deskundig advies, hebt u toegang tot echte CAT®-onderdelen en kunt u gemakkelijk uw betalingen in orde brengen.

 

MEER INFORMATIES ?

NEEM CONTACT OP

CAT® Certified Used

Als u investeert in materieel, is zekerheid essentieel. Al het CAT® Certified Used-materieel wordt van kop tot teen geïnspecteerd door onze professionele ingenieurs. Het materieel krijgt bovendien een grondige onderhoudsbeurt, altijd met echte CAT®-onderdelen. Bijgevolg is al het CCU-materieel gegarandeerd zo goed als nieuw.

Dealer Certified Used

Voor relatief nieuw materieel, dat meer comfort en productiviteit biedt, raden we ons Dealer Certified Used-materieel aan. Dit materieel wordt zorgvuldig geïnspecteerd en we garanderen de kwaliteit.

Financieringsservices

De financiële situatie kan soms ingewikkeld zijn, zeker als het op investeringen aankomt. Daarom maken we het u gemakkelijk en kunt u kiezen voor de optie die het beste bij u past. Aangezien we een directe partner van een officiële CAT®-verdeler zijn, kunnen we u de financieringsservices van CAT® Financial aanbieden en u hierbij begeleiden.

Garanties

Om uw investering te beschermen tegen onverwachte kosten, biedt Bergerat USED verschillende soorten garanties die afgestemd zijn op uw materieel en behoeften.

Wereldwijde verzending

Waar u uw materieel ook wilt kopen en ontvangen, Bergerat USED maakt de verzending zo gemakkelijk mogelijk voor u.

Geschiedenis van uw machines

Sommige van onze machines werden altijd onderhouden door onze deskundige technici, die hiervoor alleen echte CAT®-onderdelen gebruikten. Elke onderhoudsbeurt van deze machines werd volledig geregistreerd, zodat u exact weet wat er met uw machine is gebeurd.

Aanpassingen

Dankzij onze expertise en middelen kunnen we onze machines aanpassen aan specifieke voorschriften waarmee u rekening moet houden. Bergerat USED heeft verschillende labels die een snel overzicht geven van de toestand van de machine. Ons team inspecteert elke machine en afhankelijk van speciale criteria kleven ze het geschikte label op de machine.

Bergerat USED labels

Bergerat USED heeft vier labels ontworpen om de eenheden te classificeren.  Zo krijgt u snel een beeld van de kwaliteit van de eenheid waarnaar u op zoek bent.