Wereldwijde verzending

Waar u ook bent, wij leveren uw oplossing aan de voordeur.

Wereldwijde verzending

Het team van Bergerat USED heeft een jarenlange ervaring met buitenlandse klanten en het verzenden van eenheden over heel de wereld. Om ons materieel zo goed mogelijk in het buitenland aan te bieden, heeft Bergerat USED zich aangepast aan de behoeften van onze internationale klanten.

We hebben namelijk een gespecialiseerde afdeling voor onze internationale klanten. We beseffen dat er specifieke kennis en aanpassingen nodig zijn om op internationaal vlak zaken te doen. Ons team van experts beschikt over de nodige middelen om u tijdens elke stap van het aankoopproces te begeleiden.

 

Als u de rompslomp van internationaal transport, de douane enzovoort wilt vermijden, maak u dan geen zorgen – ons team kan de levering voor u regelen. Wij hebben relaties met verschillende gespecialiseerde dienstverleners op het domein van transport en charter van materieel voor openbare werken (conventioneel transport, maar ook transport van categorie 1, 2 en 3.

 

U mag er dus op rekenen dat uw materieel veilig bij u aankomt.

 

Neem gerust contact met ons op! Ons team staat voor u klaar.

 

MEER INFORMATIES ?

NEEM CONTACT OP

CAT® Certified Used

Als u investeert in materieel, is zekerheid essentieel. Al het CAT® Certified Used-materieel wordt van kop tot teen geïnspecteerd door onze professionele ingenieurs. Het materieel krijgt bovendien een grondige onderhoudsbeurt, altijd met echte CAT®-onderdelen. Bijgevolg is al het CCU-materieel gegarandeerd zo goed als nieuw.

Dealer Certified Used

Voor relatief nieuw materieel, dat meer comfort en productiviteit biedt, raden we ons Dealer Certified Used-materieel aan. Dit materieel wordt zorgvuldig geïnspecteerd en we garanderen de kwaliteit.

Customer Value Agreement

Om u gedurende de hele levensduur van uw materieel te ondersteunen, kunnen we u alle nodige onderhoudsservices bieden. Onze Customer Value Agreements zijn altijd aangepast aan uw behoeften. We bieden verschillende plannen, van het leveren van onderdelen tot een totaaloplossing op maat van uw bedrijf.

Financieringsservices

De financiële situatie kan soms ingewikkeld zijn, zeker als het op investeringen aankomt. Daarom maken we het u gemakkelijk en kunt u kiezen voor de optie die het beste bij u past. Aangezien we een directe partner van een officiële CAT®-verdeler zijn, kunnen we u de financieringsservices van CAT® Financial aanbieden en u hierbij begeleiden.

Garanties

Om uw investering te beschermen tegen onverwachte kosten, biedt Bergerat USED verschillende soorten garanties die afgestemd zijn op uw materieel en behoeften.

Geschiedenis van uw machines

Sommige van onze machines werden altijd onderhouden door onze deskundige technici, die hiervoor alleen echte CAT®-onderdelen gebruikten. Elke onderhoudsbeurt van deze machines werd volledig geregistreerd, zodat u exact weet wat er met uw machine is gebeurd.

Aanpassingen

Dankzij onze expertise en middelen kunnen we onze machines aanpassen aan specifieke voorschriften waarmee u rekening moet houden. Bergerat USED heeft verschillende labels die een snel overzicht geven van de toestand van de machine. Ons team inspecteert elke machine en afhankelijk van speciale criteria kleven ze het geschikte label op de machine.

Bergerat USED labels

Bergerat USED heeft vier labels ontworpen om de eenheden te classificeren.  Zo krijgt u snel een beeld van de kwaliteit van de eenheid waarnaar u op zoek bent.