OVER ONS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam in tortor arcu.

bergerat monnoyeur histoire

Bergerat USED is een bedrijf van Monnoyeur en directe partner van de officiële Caterpillar-verdeler Bergerat. Dankzij dit netwerk staat Bergerat USED altijd met raad en daad klaar voor onze klanten.

 

Bergerat USED heeft vestigingen in Frankrijk, België, Polen en Roemenië, maar is actief over heel de wereld.

Ons team van experts beschikt over de nodige kennis en middelen om u bij elke stap te begeleiden.

 

Onze geschiedenis 

 

Bergerat USED vindt zijn oorsprong in het bedrijf Hy. Bergerat & Cie, dat nu bekend is als Bergerat. Dit bedrijf was gespecialiseerd in het verkopen van industrieel materieel tot 1929, toen het een exclusieve Caterpillar-verdeler werd.

Om zijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft het familiebedrijf Bergerat door de jaren heen diverse dochterbedrijven opgericht, verzameld onder de groep Monnoyeur.

Als Caterpillar-verdeler sinds 1929 verkoopt, verhuurt en onderhoudt Monnoyeur materieel, zowel binnen als buiten Frankijk, steeds met het oog op de klant. Met een team van meer dan 7500 werknemers is Monnoyeur niet alleen in staat om voortdurend te innoveren, maar ook om de projecten van zijn klanten te ondersteunen en begeleiden. Dankzij de diverse dochterbedrijven, die allemaal hun eigen specialisaties hebben, kan Monnoyeur ook de meest uiteenlopende oplossingen bieden – zoals Bergerat USED, dat tweedehands materieel voorziet.

 

 

Onze expertise

 

Bergerat USED is opgericht in …, oorspronkelijk onder de naam .., om een gespecialiseerd netwerk voor tweedehands materieel te ontwikkelen.

Het bedrijf heeft toegang tot de talloze middelen van Monnoyeur, waardoor het zijn klanten op vele verschillende manieren kan ondersteunen.

Bergerat USED streeft naar een uitgebreid aanbod van machines en gereedschappen, in het bijzonder bouwmaterieel, overslagmachines, landbouwmachines en bosbouwmaterieel – en dat over heel de wereld. Naast materieel van verschillende modellen, leeftijden en merken, biedt het bedrijf ook aankoop- en onderhoudsservices.

Dankzij het partnerschap met Monnoyeur en Caterpillar, via de verdeler Bergerat, kan het bedrijf bovendien talloze andere oplossingen en ondersteuning bieden, zoals financiering, digitalisering, motorisering enzovoort.

Bergerat USED helpt de klanten van Monnoyeur verder nog met oplossingen voor de meest uiteenlopende situaties.

 

 

Onze waarden

 

Voor Bergerat USED is vertrouwen de basis voor elke aan- of verkoop van tweedehands materieel. Als bedrijf van Monnoyeur en partner van de officiële Caterpillar-verdeler Bergerat, waar Caterpillar al meer dan 90 jaar mee samenwerkt, staat Bergerat USED voor u klaar met de nodige dosis professionaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien garanderen we dat de kwaliteit van het materieel dat u aankoopt effectief de kwaliteit is van het product dat u ontvangt. Het bedrijf voorziet zelfs kwaliteitscertificaten voor al onze tweedehands machines en uitrustingsstukken/gereedschappen.

Net zoals Monnoyeur, biedt Bergerat USED ook persoonlijke services op maat. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij ons team van getrainde experts, die toegang hebben tot de middelen en oplossingen van zowel Monnoyeur als Caterpillar. Zo kan het team niet alleen materieel verkopen, maar ook certificaten, garanties, financierings- en aankoopmogelijkheden voor uw materieel bieden.

Ons team

Emmanuel Belpaire

Used Manager – België
E-mail: ebelpaire@bmbe.be
Kantoor: +3226892397
Mobiel: +32475841882

Ons internationaal team

Sonia Durand Ribeiro

Purchasing and Export Sales Administration Manager
E-mail: sonia.durand@b-m.fr
Bureau: +33.1.49.22.61.32
Mobiel: +33.7.85.65.19.37

Sergio Touris Noriega

Used/Rental Director
E-mail: sergio.touris_noriega@b-m.fr
Kantoor: +33.1.49.22.61.32
Mobiel: +33.6.70.66.84.53

Mustapha Guarraz

Export Used Equipment Manager
E-mail: mustapha.guarraz@b-m.fr
Kantoor: +33.1.49.22.61.32
Mobiel: +33.6.70.78.33.93

Nicolas Montpellier

Export Used Equipment Manager
E-mail: nicolas.montpellier@b-m.fr
Kantoor: +33.1.49.22.61.32
Mobiel: +33.6.80.59.91.54

Serhii Mykats

Export Used Equipment Manager
E-mail: Serhii.mykhats@b-m.fr
Kantoor: +33.1.49.22.61.32
Mobiel: +33.6.31.74.42.52