Contacteer ons

We staan klaar voor al uw vragen. U kunt ons bereiken per telefoon of door dit formulier in te vullen. We kijken ernaar uit om van u te horen.

  Bergerat Monnoyeur informeert u dat wanneer u dit formulier online via de Website www.bergerat-used.com invult en verzendt, er een verwerking van uw persoonsgegevens wordt uitgevoerd voor de doeleinden van het beheer van commerciële prospectie (beheer van e-mailing, beheer van de inschrijving op de nieuwsbrief, enz.).
  Door het aanvinken van één of meer van de bovenstaande vakjes onder “Ik stem in met”, gaat u akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrief en/of digitale aanbiedingen en commerciële communicatie -, van andere MONNOYEUR GROEP-entiteiten of van onze partners. Indien u dergelijke aanbiedingen en commerciële communicatie niet langer digitaal wenst te ontvangen, kunt u uw toestemming intrekken door te schrijven naar het volgende e-mailadres: dpo@monnoyeur.com.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  – een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  – een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en om uw toestemming te allen tijde in te trekken;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijnde de “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming en in het bijzonder op de Europese Algemene Verordening nr. 2016/679 betreffende de bescherming van persoonsgegevens (AVG) die sinds 25 mei 2018 van kracht is.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.


  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  De persoonsgegevens die via de website https://www.bergerat-used.com (hierna te noemen “de Website”) worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door MONNOYEUR GROEP, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  – een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  – een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijnde [in te vullen met de desbetreffende toezichthoudende autoriteit] in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: dpo@monnoyeur.com.
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.

  Wereldwijde verzending
  Waar u uw materieel ook wilt kopen en ontvangen, Bergerat USED maakt de verzending zo gemakkelijk mogelijk voor u.
  Meer weten
  Financieringsservices
  De financiële situatie kan soms ingewikkeld zijn, zeker als het op investeringen aankomt. Daarom maken we het u gemakkelijk en kunt u kiezen voor de optie die het beste bij u past. Aangezien we een directe partner van een officiële CAT®-verdeler zijn, kunnen we u de financieringsservices van CAT® Financial aanbieden en u hierbij begeleiden.
  Meer weten
  Customer Value Agreement
  Om u gedurende de hele levensduur van uw materieel te ondersteunen, kunnen we u alle nodige onderhoudsservices bieden. Onze Customer Value Agreements zijn altijd aangepast aan uw behoeften. We bieden verschillende plannen, van het leveren van onderdelen tot een totaaloplossing op maat van uw bedrijf.
  Meer weten