Financierings services

Wilt u uw project financieren? Dan hebben wij de oplossing.

Financierings services

Als directe partner van een CAT®-verdeler kan Bergerat USED u de services van CAT® Financial aanbieden. CAT® Financial, een dochterbedrijf van Caterpillar, is de ideale manier om uw project te financieren, omdat het bedrijf uw zaak en behoeften door en door begrijpt.

Wat hebben we in de aanbieding?

 

Bergerat USED biedt een waaier aan oplossingen van leasing, zowel financieel als operationeel, tot oplossingen op maat. We streven ernaar om de financieringsoplossing te vinden die het beste bij u past.

 

Waarom CAT® Financial?

 

Kennis van uw behoeften

Als dochteronderneming van Caterpillar financiert CAT® Financial alleen Caterpillar-materieel voor Caterpillar-klanten, wat betekent dat deze oplossingen helemaal zijn afgestemd op onze klanten.

 

Diverse oplossingen

We bieden een waaier aan oplossingen, van traditionele leningen of leases tot pakketten op maat om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als het ooit wat moeilijker wordt, kunnen we onze gekwalificeerde klanten ook helpen, bijvoorbeeld door de voorwaarden aan te passen, betalingen over te slaan en nog zoveel meer.

 

MEER INFORMATIES ?

Contacteer ons

CAT® Certified Used

Als u investeert in materieel, is zekerheid essentieel. Al het CAT® Certified Used-materieel wordt van kop tot teen geïnspecteerd door onze professionele ingenieurs. Het materieel krijgt bovendien een grondige onderhoudsbeurt, altijd met echte CAT®-onderdelen. Bijgevolg is al het CCU-materieel gegarandeerd zo goed als nieuw.

Dealer Certified Used

Voor relatief nieuw materieel, dat meer comfort en productiviteit biedt, raden we ons Dealer Certified Used-materieel aan. Dit materieel wordt zorgvuldig geïnspecteerd en we garanderen de kwaliteit.

Customer Value Agreement

Om u gedurende de hele levensduur van uw materieel te ondersteunen, kunnen we u alle nodige onderhoudsservices bieden. Onze Customer Value Agreements zijn altijd aangepast aan uw behoeften. We bieden verschillende plannen, van het leveren van onderdelen tot een totaaloplossing op maat van uw bedrijf.

Garanties

Om uw investering te beschermen tegen onverwachte kosten, biedt Bergerat USED verschillende soorten garanties die afgestemd zijn op uw materieel en behoeften.

Wereldwijde verzending

Waar u uw materieel ook wilt kopen en ontvangen, Bergerat USED maakt de verzending zo gemakkelijk mogelijk voor u.

Geschiedenis van uw machines

Sommige van onze machines werden altijd onderhouden door onze deskundige technici, die hiervoor alleen echte CAT®-onderdelen gebruikten. Elke onderhoudsbeurt van deze machines werd volledig geregistreerd, zodat u exact weet wat er met uw machine is gebeurd.

Aanpassingen

Dankzij onze expertise en middelen kunnen we onze machines aanpassen aan specifieke voorschriften waarmee u rekening moet houden. Bergerat USED heeft verschillende labels die een snel overzicht geven van de toestand van de machine. Ons team inspecteert elke machine en afhankelijk van speciale criteria kleven ze het geschikte label op de machine.

Bergerat USED labels

Bergerat USED heeft vier labels ontworpen om de eenheden te classificeren.  Zo krijgt u snel een beeld van de kwaliteit van de eenheid waarnaar u op zoek bent.