Uw materieel verkopen

TRACKED EXCAVATOR

We weten dat het moeilijk kan zijn om materieel te verkopen, maar onze experts maken het u gemakkelijk.

Bij Bergerat Used kunt u kiezen welke service het beste bij u past om uw materieel te verkopen.

Direct aankopen

Wilt u uw materieel verkopen? Dan bent u aan het juiste adres – Used Equipment by Bergerat Monnoyeur koopt uw materieel dat u niet meer nodig hebt, ongeacht de leeftijd, het model of het merk. Waarom verkopen aan Bergerat Used?

 

Effectieve en snelle oplossing

Breng ons op de hoogte van het materieel dat u wilt verkopen. Vervolgens neemt een van onze experts contact met u op en zal hij of zij het analyseren.

 

Gegarandeerd de beste prijs

Onze experts kennen de markt en uw materieel door en door, waardoor ze een correcte offerte voor uw materieel kunnen opstellen.

 

Snelle en veilige transactie

Na een wederzijdse overeenkomst over de aankoopprijs van uw machine zorgen wij voor de transactie. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

 

Ruilen

Wilt u uw materieel vervangen door een model dat beter past bij uw bedrijf? Wij kunnen uw materieel ruilen, ongeacht het merk, het model of de leeftijd. Waarom uw materieel ruilen met Bergerat Used?

 

Lagere prijs voor een ander model

De prijs van het model dat u ruilt, wordt afgetrokken van de aankoopprijs van het nieuwe.

 

Vaste en definitieve prijs

We analyseren uw materieel en sturen u vervolgens een offerte. Na een wederzijdse overeenkomst ontvangt u het bedrag van deze offerte bij de aankoop van een ander model, ongeacht het type materieel dat u kiest.

 

Gegarandeerd de beste prijs

Onze experts kennen de markt en uw materieel door en door, waardoor ze een correcte offerte voor uw materieel kunnen opstellen.

 

Snelle en veilige transactie

Na een wederzijdse overeenkomst over de ruilprijs van uw machine zorgen wij voor de transactie. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

 

Meer informatie ?

Over ons

Uw machine consigneren

Wilt u uw materieel verkopen, maar bent u niet overtuigd van onze aankoopservices?

Bij Bergerat Used kunt u uw materieel consigneren, ongeacht de leeftijd, het model en het merk.