Dealer Certified Used

by Bergerat Monnoyeur

Dealer Certified Used

Elke eenheid wordt grondig geïnspecteerd door ons deskundige team. De eenheden die voldoen aan onze specifieke criteria ontvangen onze Dealer Certified Used-certificering. Dit materieel garandeert u de productiviteit, het comfort en de gemoedsrust die u zoekt.

Vertrouw op het materieel dat u koopt met onze Dealer Certified Used-eenheden.

Wat zijn Dealer Certified Used-eenheden?

 

DCU-gecertificeerd materieel werd grondig geïnspecteerd door ons team van experts en voldoet aan onze criteria, waardoor het gegarandeerd sterke prestaties levert en de klant erop kan rekenen dat het in goede toestand is.

Niet elke machine kan DCU-gecertificeerd worden. Hiervoor moet ze minder dan 10 jaar oud zijn, met minder dan 6.000 (BCP-machines) of 10.000 bedrijfsuren (GCI-, bestratings-, mijnbouw- en bosbouwmachines). Deze criteria garanderen dat u geniet van de nieuwste functies en technologieën, zodat u zeker mag zijn van de beste resultaten.

 

Om deze certificering te behalen, moeten de eenheden vervolgens voldoen aan de criteria van de inspectie. DCU-gecertificeerde eenheden mogen namelijk geen tekenen van schade, overmatige slijtage, lekkage en nog zoveel meer vertonen.

Bovendien worden al onze DCU-eenheden gedekt door een fabrieksgarantie, die de hoge standaardkwaliteit waarborgt. Zo geniet u van de Caterpillar-garantie. Uw materieel wordt volledig geïnsepecteerd en gereviseerd, en waar nodig worden onderdelen ook vervangen door echte CAT®-onderdelen. Onze certificering verzekert dat de eenheid voldoet aan de strengste Caterpillar-normen.

 

MEER INFORMATIES ?

OVER ONS

CAT® Certified Used

Als u investeert in materieel, is zekerheid essentieel. Al het CAT® Certified Used-materieel wordt van kop tot teen geïnspecteerd door onze professionele ingenieurs. Het materieel krijgt bovendien een grondige onderhoudsbeurt, altijd met echte CAT®-onderdelen. Bijgevolg is al het CCU-materieel gegarandeerd zo goed als nieuw.

Customer Value Agreement

Om u gedurende de hele levensduur van uw materieel te ondersteunen, kunnen we u alle nodige onderhoudsservices bieden. Onze Customer Value Agreements zijn altijd aangepast aan uw behoeften. We bieden verschillende plannen, van het leveren van onderdelen tot een totaaloplossing op maat van uw bedrijf.

Financieringsservices

De financiële situatie kan soms ingewikkeld zijn, zeker als het op investeringen aankomt. Daarom maken we het u gemakkelijk en kunt u kiezen voor de optie die het beste bij u past. Aangezien we een directe partner van een officiële CAT®-verdeler zijn, kunnen we u de financieringsservices van CAT® Financial aanbieden en u hierbij begeleiden.

Garanties

Om uw investering te beschermen tegen onverwachte kosten, biedt Bergerat USED verschillende soorten garanties die afgestemd zijn op uw materieel en behoeften.

Wereldwijde verzending

Waar u uw materieel ook wilt kopen en ontvangen, Bergerat USED maakt de verzending zo gemakkelijk mogelijk voor u.

Geschiedenis van uw machines

Sommige van onze machines werden altijd onderhouden door onze deskundige technici, die hiervoor alleen echte CAT®-onderdelen gebruikten. Elke onderhoudsbeurt van deze machines werd volledig geregistreerd, zodat u exact weet wat er met uw machine is gebeurd.

Aanpassingen

Dankzij onze expertise en middelen kunnen we onze machines aanpassen aan specifieke voorschriften waarmee u rekening moet houden. Bergerat USED heeft verschillende labels die een snel overzicht geven van de toestand van de machine. Ons team inspecteert elke machine en afhankelijk van speciale criteria kleven ze het geschikte label op de machine.

Bergerat USED labels

Bergerat USED heeft vier labels ontworpen om de eenheden te classificeren.  Zo krijgt u snel een beeld van de kwaliteit van de eenheid waarnaar u op zoek bent.