Koop een machine

Ontdek al onze machines

Uw materieel verkopen

Ontdek hoe u uw machine kunt verkopen

Uw machine consigneren

Ontdek hoe u uw machine registreert

Het aankoopproces

Zoek uw materieel

Ontdek ons assortiment tweedehands materieel met één enkele klik.

Kies uw product

Kies het product dat het beste bij uw behoeften past.

Neem contact met ons op

Neem contact op met Bergerat USED op de manier die u het gemakkelijkst vindt. Een agent begeleidt u vervolgens door heel het aankoopproces.

De laatste stappen

Uw Bergerat USED-agent helpt u om uw aankoop af te ronden en regelt de levering. Het materieel is binnenkort in uw handen.

COMPANY

Over Bergerat USED

Bergerat USED, een bedrijf van Monnoyeur, is gespecialiseerd in het leveren van tweedehands bouwmaterieel, overslagmachines, landbouwmachines en bosbouwmaterieel over heel de wereld. Met vestigingen in Frankrijk, België, Polen en Roemenië beschikken we over de nodige middelen om onze klanten een waaier aan tweedehands materieel aan te bieden.

Via onze website hebt u toegang tot ons volledige assortiment machines en materieel van alle merken, modellen en leeftijden.

Bij Bergerat USED streven we er ook naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.OVER ONS

Een betrouwbare partner

Voor Bergerat USED is vertrouwen de basis voor elke aan- of verkoop van tweedehands materieel. Als bedrijf van Monnoyeur en partner van de officiële Caterpillar-verdeler Bergerat, waar Caterpillar al meer dan 90 jaar mee samenwerkt, staat Bergerat USED voor u klaar met de nodige dosis professionaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien garanderen we dat de kwaliteit van het materieel dat u aankoopt effectief de kwaliteit is van het product dat u ontvangt. Het bedrijf voorziet zelfs kwaliteitscertificaten voor al onze tweedehands machines en uitrustingsstukken/gereedschappen.

Een klantgericht bedrijf

Elke persoon is uniek, net zoals elke service die we aan onze klanten bieden. Ons team van experts biedt services op maat van uw behoeften. Onze agenten hebben namelijk toegang tot dezelfde middelen als een officiële CAT®-verdeler en alle bijbehorende services. Zo kan het team niet alleen materieel verkopen, maar ook certificaten, garanties, financierings- en aankoopmogelijkheden voor uw materieel bieden.

Bergerat USED

Discover the new brand identity of Bergerat USED