Frequently Asked Questions


 • Hoe wijzig ik de taal van de website?

  U kunt uw taal kiezen van zodra u op de website komt. Als u een fout heeft gemaakt of de taal later wenst te wijzigen, kunt u ze rechts bovenaan elke pagina opnieuw wijzigen. Als u met de cursor over de geselecteerde taal gaat, verschijnt er een lijst. Klik dan op de taal van uw keuze.

  Hoe wijzig ik de munt van de website?

  Om de munt van de website te wijzigen, gaat u rechts naast “Contacteer ons” bovenaan elke pagina. U kunt dan kiezen tussen de euro en de dollar. De prijzen van de machines worden dan automatisch aangepast aan de gekozen munt. 


  Waar vind ik Bergerat USED-teams?

  U vindt een presentatie van de Bergerat USED-teams van het gekozen land (tijdens de configuratie van de taal van de website) en van de internationale teams in de rubriek “Company” en vervolgens op “Over ons”. U hebt dan toegang tot de functietitel, de foto, het e-mailadres en het vaste en mobiele telefoonnummer van alle leden van deze teams.

  Hoe filter ik het zoeken naar machines?

  Filters instellen voor het zoeken naar machines kan dankzij de verschillende filters links op elke pagina met categorieën van machines en op pagina met daarop de volledige catalogus. Daar gaat u naartoe door te klikken op “Alle machines”: categorie (filter uitsluitend beschikbaar op de volledige catalogus), merk, prijs, bouwjaar, werkuren, land, motorvermogen, certificering, kenmerken en promoties. 


  Hoe stel ik het zoeken naar machines zo in dat ik eerst de machines kan zien die pas recent zijn binnengekomen?

  Wanneer u op een pagina met machines bent, klikt u op “Sort by” rechts bovenaan de pagina, en vervolgens op “Date”. De pagina wordt geladen en de sortering gebeurt automatisch.

  Hoe stel ik het zoeken naar machines zo in dat ik de machines in oplopende volgorde zie?

  Wanneer u op een pagina met machines bent, klikt u op “Sort by” rechts bovenaan de pagina, en vervolgens op “Price”. De pagina wordt geladen en de sortering gebeurt automatisch.

  Hoe verander ik de presentatie van de pagina’s met machines tijdens mijn zoekbewerking?

  U kunt het aanzicht van de machines horizontaal of verticaal instellen op de pagina’s met categorieën van machines. Dat doet u door te klikken op de kadertjes links van het kadertje met de klok. Klik op een van beide om de presentatie van de machines te wijzigen.

  Hoe kan ik mijn machine verkopen via de website?

  U kunt uw machine te koop aanbieden door op de rubriek “Verkopen of consigneren” en vervolgens op “Meer weten verkopen of consigneren” te klikken. Als u uw materieel wenst te verkopen, klik dan op “Leer meer” in de rubriek “Uw materieel verkopen” en vervolgens op “Stel mijn machine voor”. U wordt omgeleid naar een contactformulier, waarin u de volgende velden moet invullen: naam, telefoonnummer, e-mailadres en bericht. Ons team zal uw aanvraag onderzoeken en u zo snel mogelijk een antwoord bezorgen. 

  Hoe kan ik mijn machine consigneren via de website?

  U kunt een aanvraag voor het consigneren van uw machine doen door op de rubriek “Verkopen of consigneren” en vervolgens op “Um materieel verkopen of consigneren” te klikken. Als u uw machine wenst te verkopen, klik dan op “Leer meer” in de rubriek “Uw materieel verkopen” en vervolgens op “Stel mijn machine voor”. U wordt omgeleid naar een contactformulier, waarin u de volgende velden moet invullen: naam, telefoonnummer, e-mailadres en bericht. Ons team zal uw aanvraag onderzoeken en u zo snel mogelijk een antwoord bezorgen.


  Wat betekent het WhatsApp-icoon dat links op elke pagina staat?

  Met het WhatsApp-icoon kunt u via WhatsApp contact opnemen met iemand van ons team. U hoeft alleen maar op het icoon te klikken om te worden doorgestuurd naar WhatsApp web op een computer of op de mobiele applicatie WhatsApp als u ingelogd bent vanaf een telefoon.

  Hoe schrijf ik me in op de nieuwsbrief Bergerat USED?

  Om u in te schrijven op onze nieuwsbrief, typt u uw adres in het kadertje “Voeg e-mailadres in” dat na “Ontvang de laatste nieuwtjes en meer” onderaan elke pagina staat en klikt u op “inschrijven”. Uw inschrijving verschijnt vervolgens in uw persoonlijke ruimte, tab “inschrijvingen”. 

  U kunt zich op elk moment uitschrijven uit onze lijst door te klikken op het kadertje naast de nieuwsbrief. U ontvangt dan de volgende boodschap: “U heeft zich uitgeschreven voor de nieuwsbrief”.

  Waarom moet ik een account aanmaken op de website www.bergerat-used.com?

  Door een account op de website www.bergerat-used.com aan te maken, hebt u op elk moment toegang tot uw lijst van als favoriet geregistreerde machines. U kunt ook bij uw abonnementen op onze nieuwsbrieven en bij de verschillende categorieën van machines waarvoor u een waarschuwing hebt ingesteld. U kunt zich op elk moment uitschrijven van deze lijsten door op het bijbehorende vakje te klikken. 

  Hoe neem ik via de website contact op met een verkoper?

  Als u via de website contact wilt opnemen met iemand van ons team, hebt u verschillende mogelijkheden. Eerst klikt u op de knop “Contacteer ons” links bovenaan elke pagina van de website. Vervolgens kunt u een contactformulier invullen. Helemaal onderaan de site kunt u ook klikken op “Contacteer ons”. Met het WhatsApp-icoon dat u op alle pagina’s vindt, kunt u ook snel contact opnemen met iemand van ons team. Als u ingelogd bent vanaf een telefoon, wordt u omgeleid naar de WhatsApp-app. Op een computer moet u WhatsApp web downloaden, als u dat nog niet hebt gedaan, om uw bericht via WhatsApp te verzenden. 

  Hoe kan ik een machine opzoeken via de website?

  Er bestaan verschillende manieren om een machine op te zoeken via de website. Voor een algemene opzoeking van alle soorten materieel klikt u op “Alle machines” in de rubriek “Alle machines”. U kunt dan de volgende filters instellen: categorie, merk, prijs, werkuren, land, motorvermogen, certificering, kenmerken en promoties.

  U kunt ook rechtstreeks op type materieel zoeken door te klikken op de tab die overeenstemt met elke gewenste categorie. U kunt dan alle voordien opgesomde velden instellen om uw zoekbewerking te verfijnen, behalve het veld “categorie”.

  Ik heb een machine aan de favorieten toegevoegd, maar ben niet meer geïnteresseerd en wil ze uit mijn favorieten verwijderen. Kan dat?

  Ja. U hoeft alleen maar op de knop “Verwijder uit verlanglijst” te klikken die in het kadertje van de desbetreffende machine staat.

  Hoe voeg ik een machine toe aan de favorieten?

  Om een machine als favoriet te registreren, volstaat het de pagina met machines te openen en vervolgens op de knop “Voeg toe aan uw favorieten” te klikken. Vervolgens logt u in op uw account op de website door op “Login” te klikken. Als u nog geen account hebt, kunt u er een aanmaken door op “schrijf in” te klikken en de volgende velden in te vullen: Voornaam, naam, telefoonnummer, e-mail en paswoord. U vindt dan in uw verlanglijstje van uw account de machine die als favoriet geregistreerd staat.

  Geen enkele machine stemt overeen met mijn zoekbewerking. Hoe stel ik een waarschuwing in zodat ik een melding krijg telkens er een machine van de gewenste categorie beschikbaar is?

  Om een waarschuwing in te stellen, moet u het vakje naast de klok bovenaan de pagina aanvinken. Vervolgens wordt er een pagina geopend waar u wordt gevraagd in te loggen op uw account op de website of u in te schrijven als u nog geen account hebt.

  Is het mogelijk om de machines te testen?

  Als u bereid bent om een eenheid te komen testen, maken we daar graag een afspraak voor. Neem contact met ons op via uw favoriete kanaal en laat ons weten welke eenheid u wilt testen. Een agent neemt vervolgens zo snel mogelijk terug contact met u op.

  Hoe kan ik ondersteuning krijgen?

  Dat kan op verschillende manieren. U kunt ons bellen op (+ 33) 1 49 22 82 99, ons mailen via  used.equipment@b-m.fr, een contactformulier hier invullen, ons een WhatsApp-bericht sturen op (+33) 6 02 04 74 12  of ons een bericht sturen op sociale media (Facebook, Instagram, LinkedIn).

  Hoe kan ik mij registreren?

  U kunt zich registereren door hier te klikken. Vervolgens wordt u gevraagd om bepaalde gegevens in te vullen, zoals uw naam, voornaam, e-mailadres en telefoonnummer. Zodra uw registratie voltooid is, hebt u toegang tot uw account en alle bijbehorende functies.