Garanties

Ga voor een Bergerat USED-garantie voor meer gemoedsrust

Garanties

Zelfs het betrouwbare materieel van Bergerat USED heeft baat bij extra bescherming. Daarom bieden we een reeks garanties op maat van uw eenheden en behoeften, zodat u geniet van gemoedsrust en u zich gewoon kunt focussen op uw werk.

Waarom een garantieplan?

 

– Om uw materieel met een gerust hart te gebruiken, wetende dat onverwachte kosten worden gedekt.

 

– Om uw materieel optimaal te laten presteren, door ons team van experts het te laten onderhouden wanneer nodig.

 

– Om uw materieel correct te repareren, met echte CAT®-onderdelen en door onze deskundige technici.

 

Bergerat USED biedt twee soorten garanties:

 

– Aandrijving en hydrauliek:

Deze garantie dekt de onderdelen die het motorvermogen produceren, overdragen en regelen, alsook de onderdelen in verband met de besturing en bediening.

 

– Premier:

Dezelfde dekking als de garantie voor de aandrijving en hydrauliek, plus onderdelen in verband met de motor, richting, vering, elektronica, cabine, remmen, structuur en startfunctie.

 

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze garantie.

 

MEER INFORMATIES ?

Contacteer ons

CAT® Certified Used

Als u investeert in materieel, is zekerheid essentieel. Al het CAT® Certified Used-materieel wordt van kop tot teen geïnspecteerd door onze professionele ingenieurs. Het materieel krijgt bovendien een grondige onderhoudsbeurt, altijd met echte CAT®-onderdelen. Bijgevolg is al het CCU-materieel gegarandeerd zo goed als nieuw.

Dealer Certified Used

Voor relatief nieuw materieel, dat meer comfort en productiviteit biedt, raden we ons Dealer Certified Used-materieel aan. Dit materieel wordt zorgvuldig geïnspecteerd en we garanderen de kwaliteit.

Customer Value Agreement

Om u gedurende de hele levensduur van uw materieel te ondersteunen, kunnen we u alle nodige onderhoudsservices bieden. Onze Customer Value Agreements zijn altijd aangepast aan uw behoeften. We bieden verschillende plannen, van het leveren van onderdelen tot een totaaloplossing op maat van uw bedrijf.

Financieringsservices

De financiële situatie kan soms ingewikkeld zijn, zeker als het op investeringen aankomt. Daarom maken we het u gemakkelijk en kunt u kiezen voor de optie die het beste bij u past. Aangezien we een directe partner van een officiële CAT®-verdeler zijn, kunnen we u de financieringsservices van CAT® Financial aanbieden en u hierbij begeleiden.

Wereldwijde verzending

Waar u uw materieel ook wilt kopen en ontvangen, Bergerat USED maakt de verzending zo gemakkelijk mogelijk voor u.

Geschiedenis van uw machines

Sommige van onze machines werden altijd onderhouden door onze deskundige technici, die hiervoor alleen echte CAT®-onderdelen gebruikten. Elke onderhoudsbeurt van deze machines werd volledig geregistreerd, zodat u exact weet wat er met uw machine is gebeurd.

Aanpassingen

Dankzij onze expertise en middelen kunnen we onze machines aanpassen aan specifieke voorschriften waarmee u rekening moet houden. Bergerat USED heeft verschillende labels die een snel overzicht geven van de toestand van de machine. Ons team inspecteert elke machine en afhankelijk van speciale criteria kleven ze het geschikte label op de machine.

Bergerat USED labels

Bergerat USED heeft vier labels ontworpen om de eenheden te classificeren.  Zo krijgt u snel een beeld van de kwaliteit van de eenheid waarnaar u op zoek bent.