CAT® Certified Used

Op zoek naar materieel dat zo goed als nieuw is? Dan is ons CAT® Certified Used-materieel ideaal voor u.

CAT® Certified Used

Onze CAT® Certified Used-machines voldoen aan specifieke criteria, waardoor ze ‘als nieuw’ worden beschouwd. Ze bieden een waaier aan voordelen, waardoor u geniet van gemoedsrust en een kleinere impact op uw budget.

Waarom CAT® Certified Used-materieel kopen?

We beseffen dat investeren moeilijk kan zijn en heel wat zorgen met zich mee kan brengen. Helpt het als we de prestaties kunnen garanderen van het materieel dat u wilt kopen? CAT® Certified Used-materieel wordt grondig geïnspecteerd en onderhouden door onze experts, waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat elk stuk even effectief werkt als een nieuw – en u geniet ook nog eens van een aanvullende garantie van Caterpillar.

 

Grondige inspectie

Per stuk tweedehands materieel worden er maar liefst 140 punten gecontroleerd. Als er een probleem wordt ontdekt tijdens de inspectie, voert ons team van experts alle nodige onderhoudsstappen uit, steeds met echte CAT®-onderdelen. Ons deskundige team zorgt er ook voor dat de olie en filters worden vervangen, zodat het materieel direct klaar voor gebruik is wanneer het onze winkel verlaat.

 

Onderhoudsgeschiedenis

Alle CCU-eenheden werden altijd onderhouden door Caterpillar-experts, steeds met echte CAT®-onderdelen. Al het materieel wordt verkocht met een volledig onderhoudsverslag, zodat u exact weet wat er aan de eenheid is gedaan.

 

De nieuwste machines

CCU-eenheden kunnen tot vijf jaar oud zijn. Deze eenheden bieden veel van dezelfde technologieën en functies als een nieuw model. Tweedehands betekent niet per se oud. Onze CAT® Certified Used-eenheden zijn zo goed als nieuw en bieden talloze voordelen, zoals hogere productiviteit, comfort, betere brandstofefficiëntie en meer – alles wat u zou verwachten van gloednieuw materieel.

 

Beschermd materieel

Door CAT® Certified Used-materieel te kopen, geniet u van het Caterpillar Equipment Protection Plan, dat een extra laag bescherming biedt voor meer dan 70 aandrijf- en hydrauliekonderdelen boven op de oorspronkelijke fabrieksgarantie.

 

Zo goed als nieuw gecertificeerd

Tijdens de inspectie door ons team van experts moet elk controlepunt een score van ‘goed’ krijgen. Dat betekent dat de eenheid even goed werkt als een nieuwe, niet overmatig versleten is en geen problemen met de mechanica, het systeem of de veiligheid vertoont.

MEER INFORMATIES ?

Neem contact op

Dealer Certified Used

Voor relatief nieuw materieel, dat meer comfort en productiviteit biedt, raden we ons Dealer Certified Used-materieel aan. Dit materieel wordt zorgvuldig geïnspecteerd en we garanderen de kwaliteit.

Customer Value Agreement

Om u gedurende de hele levensduur van uw materieel te ondersteunen, kunnen we u alle nodige onderhoudsservices bieden. Onze Customer Value Agreements zijn altijd aangepast aan uw behoeften. We bieden verschillende plannen, van het leveren van onderdelen tot een totaaloplossing op maat van uw bedrijf.

Financieringsservices

De financiële situatie kan soms ingewikkeld zijn, zeker als het op investeringen aankomt. Daarom maken we het u gemakkelijk en kunt u kiezen voor de optie die het beste bij u past. Aangezien we een directe partner van een officiële CAT®-verdeler zijn, kunnen we u de financieringsservices van CAT® Financial aanbieden en u hierbij begeleiden.

Garanties

Om uw investering te beschermen tegen onverwachte kosten, biedt Bergerat USED verschillende soorten garanties die afgestemd zijn op uw materieel en behoeften.

Wereldwijde verzending

Waar u uw materieel ook wilt kopen en ontvangen, Bergerat USED maakt de verzending zo gemakkelijk mogelijk voor u.

Geschiedenis van uw machines

Sommige van onze machines werden altijd onderhouden door onze deskundige technici, die hiervoor alleen echte CAT®-onderdelen gebruikten. Elke onderhoudsbeurt van deze machines werd volledig geregistreerd, zodat u exact weet wat er met uw machine is gebeurd.

Aanpassingen

Dankzij onze expertise en middelen kunnen we onze machines aanpassen aan specifieke voorschriften waarmee u rekening moet houden. Bergerat USED heeft verschillende labels die een snel overzicht geven van de toestand van de machine. Ons team inspecteert elke machine en afhankelijk van speciale criteria kleven ze het geschikte label op de machine.

Bergerat USED labels

Bergerat USED heeft vier labels ontworpen om de eenheden te classificeren.  Zo krijgt u snel een beeld van de kwaliteit van de eenheid waarnaar u op zoek bent.